tisdag 15 december 2020

Nya funktioner och tävla om Superpresentkort! ☀️💰

 

Nya smarta funktioner som hjälper dig spara ännu mer

Ditt snittpris! (för dig som elkund)

Det är svårt att själv räkna ut, så vi har mappat din elanvändning under alla timmar för, den senaste månaden, hela året och 12 månader bakåt, mot elbörsens priser och från det tagit fram ditt specifika snittpris. Nu blir det superenkelt att jämföra mot dina vänner, grannar eller när någon trevlig säljare vill övertala dig om att de är billigare smile muscle 

Tävling! - Få möjligheten att vinna ett Superpresentkort laddat med 1000kr. Du deltar genom att posta ditt snittpris från appen på sociala medier och berätta om dina smarta tips på att spara utan att tumma på din komfort. Dela inlägget med oss via support@greenely.se. Ett presentkort delas ut till den med det lägsta elpriset och den med det bästa tipset. Tävlingen gäller året ut. 

Se hur mycket el du säljer! (alla med solpaneler!)

Vi som dyrkar solen kan nu äntligen se hur mycket el vi säljer tillbaka i en och samma vy! Klicka in dig på statistikfliken för att timme för timme se hur mycket du säljer tillbaka till elnätet. 

Erbjudande! - Vi erbjuder alla nya kunder spot+15 öre/kWh under 12 månader på all el som du säljer tillbaka från din solproduktion.
Använd koden solel15 för att aktivera erbjudandet när du tecknar Greenelys elavtal. Erbjudandet gäller under hela december.

"solel15"

Ta del av erbjudandet

Hög-/lågprisfördelning (alla med appen!)

I statistikvyn kan du nu se hur din elanvändning är fördelad över de timmar med högt/medel/lågt elpris. Hur ligger du tillquestion 

------------------

Du har väl inte glömt?

  • couple Bjud in och tävla med familj & vänner - Ca 16 000 hushåll tävlar idag mot varandra!
  • Analysera ditt hem för solceller - Våra partnerföretag är "Greenely-certifierade" och vi går i god för att de är schyssta bolag!
  • Kontrollera flera bostäder i appen - Klicka på knappen längst upp till vänster i hemvyn så kan du synka flera konton för att enkelt byta mellan bostäder.
Drivs av Intercom
intercom

Inga kommentarer: